Utorak, 22 listopada, 2024

Objave

Hvala svim dobročiniteljima

Iskreno i veliko hvala svima vama poštovani dobročinitelji – dragi župljani i prijatelji ove župe, koji ste kroz ova tri tjedna na bilo koji način pomogli da se župna kuća uredi kako bi novi župnik u nju mogao useliti i u njoj stanovati.

Učinili ste mnogo za novog župnika osobno ali i za sve one koji će nakon njega doći. Rijetkost je danas vidjeti ujedinjene ljude oko nečeg što je dobro i Bogu ugodno. Vi ste dragi župljani zajedno sa svojim prijateljima još jednom pokazali koliko volite svoje svećenike, Crkvu i Boga. Na tome vam od srca hvala i svaka vam nagrada od Boga. Dug bi bio popis svega što ste darovali i učinili ovih dana, od krečenja župne kuće do nabavke osnovnih stvari (kuhinje, ormara, kreveta, frižidera, šporeta, mašina i svega ostalog), Bog vidi sve što ste učinili i neka vam uzvrati stostruko. Ja vam ne mogu dolično uzvratiti i zahvaliti ali dobri Bog sigurno hoće.

Neka vam podari svaki blagoslov, neka nagradi i svakim dobrom uzvrati svaki vaš trud i rad, svaki vaš izdvojeni trenutak, sva vaša izdvojena materijalna sredstva, sva vaša nastojanja u činjenju dobra svojoj župi i svećenicima, Crkvi i Bogu kroz sve ovo vrijeme.

JOŠ JEDNOM VELIKO VAM I ISKRENO HVALA NA SVEMU I SVAKO VAM DOBRO BOG PODARIO!!!

Don Tomislav Rajič, župnik