Utorak, 22 listopada, 2024

Objave

Blagoslov i upis djece na vjeronauk i u ministrante

U subotu 14. 9. 2024. slavili smo Svetu Misu za početak nove školske godine, pod kojom smo posebno molili za sve osnovnoškolce, njihove roditelje, učiteljice i učitelje. Na kraju Sv. Mise upriličili smo blagoslov djece, upis na vjeronauk i u ministrante te druženje i roštiljadu za djecu koju su organizirali naši stariji župljani.

Molili smo i molit ćemo, da ih sve skupa dobri Bog blagoslovi i podari im mudrosti, znanja i razumijevanja, da izrastu u dobre i plemenite ljude, vrijedne i marljive građane ove naše lijepe zemlje i vjerne učenike Kristova evanđelja koje je najveća škola kršćanskoga života.

Hvala vama dragi roditelji što ste doveli svoju djecu na ovaj susret i što ćete ih ako Bog da dovoditi i na susrete vjeronauka i ministranata. Neka vam dragi Bog podari puno strpljenja u odgoju i mudrosti u odgajanju.

Draga djeco, neka vam Krist koji vas je pozvao i koji vas čuva na svakom vašem koraku, bude čvrst oslonac u učenju, marljivome radu, iskrenosti prema roditeljima i drugima i ono najbitnije, neka vam bude nagrada za sve vaše uspjehe, a utjeha za neuspjehe, koje ćete s njime lakše podnijeti i pobijediti ih.

Držimo se svi one Isusove: “Ako ne budete kao djeca, nećete ući u kraljevstvo Božje”.

SVI SVETI ZAŠTITNICI DJECE – MOLITE ZA NJIH, a i nas se sjetite!